hit counter

Vi som Driver Nya Hundgrottan AB är mor och son, Sabina Sjölund och Jimmy Sjölund. Hundgrottan startade som Stockholms första hunddagis, ''Hundgrottan Hunddagis och Butik'' den 4 oktober 1993 i Vasastan.

Första Mars 2005 flyttade vi till större lokal (500 kvm) i Vasastan/Norrmalm där vi har hunddagis, hundparkering samt hundpensionat. I vår familj har vi alltid haft hundar och katter omkring oss. I dag har vi Cane Corso, (Italienska mastiffer) och Boxer. Genom lång erfarenhet kan Hundgrottan tillgodose hundens behov på bästa sätt.

Personalen har förutom att ha tagit del av vår erfarenhet av hunddagis även ett mångårigt genuint intresse för hundar.

En del är/utbildar sig till någon form av hundinstruktör och/eller har gått djurvårdarlinjen och även arbetat på hunddagis och hundpensionat.

Vi har låg personalomsättning och tar inte emot prao elever eftersom vi tycker det blir för jobbigt för hundarna att ha så mycket nya människor omkring sig.

Vi har valt att inte träna eller aktivera hundarna mer än det som är nödvändigt för att kunna vistas på dagis. Vi tycker att det är viktigt att hundägarna själva tränar sina hundar eftersom det är det som bygger upp kontakten och tilliten mellan hund och hundägare. Hos oss får hundarna social och mental stimulans samt utlopp för sin energi genom lek med sina hundkompisar.